Act Testimonials

Rekommendation

Skicka Vittnesmål




Tack vare åtgärdscertifiering passerade jag precis min certifiering igår! Testet var svårt. Jag slår i allmänhet något test jag gör ... men jag måste ta det två gånger. Det täcker verkligen boken och mer. Jag gick online till YouTube för att se några saker i aktion som jag bara inte kunde få. Behovet av att testa 2nd tid gick jag djupare och började förstå koncept på en annan nivå, vilket var bra för mig ändå. Jag är sjuksköterska, huvuddelen av min omvårdnad är fysisk rehab. Jag är fascinerad av ämnet fitness och tittar alltid på allt vidare på nätet - vidare - vidare. Jag har joggat och cyklat och arbetat med vikter i gym i åratal, och hittade Power Factor-träning, sedan Static Contraction Training och arbetade med dessa program några år. När Explosive Fitness Machine utvecklades hoppade jag till det och har arbetat med det personligen i flera år (det fungerar verkligen bra för kvinnor ibland, vilket ger oss upp till genetisk potential i styrka). Jag kommer att träna folk på den maskinen. Jag har redan börjat en träningsgrupp med möten varje vecka för att planera strategier för fitness och mål för att utföra träning av alla slag i sin egen miljö, inte ett gym. Jag kommer att arbeta mycket med äldre människor "att få dem från soffan" och in i hjärtprogram som leds av mig, och förhoppningsvis motstånd också. Vi kommer att göra några promenader tillsammans, kanske jogga med några, simma med några som extra kul grupp saker. Jag är glad över det. Jag har ett antal personer som redan är undertecknade för olika nivåer av träning .... så nu bär den det ut ... designar träning, jag kommer att älska det här. Opa (Patricia) Hamilton

Patricia (OPA) Hamilton 24 mars 2013



Fitness betyder mycket för mig. Jag är i sportrelaterade aktiviteter eftersom jag var 6 år gammal som kampsport, yoga, kricket och nu till fitness. Åtgärd gav plattformen för att uppnå min PT-certifiering. Nu ser fram emot att lära och utforska inom kroppsbyggnad och fitness. Tack åtgärd

PULAK Biswas 17 februari 2013



Jag lärde mig en mycket unik träning för två år sedan, och jag bestämde mig för att jag måste dela med mig av min nya funktionalitet med världen. Så jag är helt ny på detta område och behövde hitta ett sätt att bryta in utan att bryta min budget. Proplanen var ett riktigt bra sätt att göra en liten investering i mig själv (skapa lite ansvar), åtkomst till ett träningsprogram som jag kunde göra i min egen takt medan jag arbetar heltid. Även om det tog längre tid än jag förväntade mig, gick min investering aldrig "bort" med en deadline eller utgångsdatum som hotade mig. Under tiden uppdaterades handboken och NCCA-nivån prov gjordes. Detta gav mig så mycket latitud, jag kunde mentorera och intyga i mitt specialiserade träningspass och sedan återvända till min studie. Jag har precis passerat min NCCA nivå examen "med flygande färger" och mitt självförtroende har stigit. Det fanns några områden i handboken som jag kände mig lite skummad över, jag insåg för inclusion men inte nödvändig för kursens fokus, att jag blev fascinerad och fann mig själv på biblioteket eller på nätet lärde mig mer på grund av intresse det sparkade. Jag njuter av Personal Fitness System-rättegången just nu och de råd och alternativ som nämns när det gäller att driva min verksamhet. Tack för möjligheten att starta min nya riktning i livet med den kunskap och stöd jag behöver. Jag kommer att rekommendera detta program till alla jag pratar med som vill gå med i denna bransch.

Jean Kraft 13 februari 2013



Jag har hämtat läroboken. Jag har studerat olika källor och jag faktiskt klarade testet igår med en 77%. Jag laddade ner PDF-versionen av mitt certifikat. Jag är imponerad av ACTION och vad den erbjuder. Hoppas att hålla kontakten med ACTION. Kondition är viktigt för mig och jag trodde det skulle vara bra att få en certifiering, även om jag har en annan karriär samband med kondition, så de fria resurser åtgärder ger fungerade perfekt för min situation

tim Lewellen 27 januari 2013



Efter 20 år i marinan och tjänstgjorde vid ett antal kommandon som fysisk träningskoordinator, hade jag en önskan att hjälpa andra att bli aktiva ... speciellt eftersom det skulle hjälpa veteraner i deras personliga hälso- och återhämtningsprocess. Min största hinder var att även om jag hade erfarenhet, hade jag inte certifieringen. ACTION har gjort det möjligt för mig att få den certifiering som jag behövde för att matcha min erfarenhet - och en bra utbildning i dagens utbildningens behov och behov - för att göra det jag ville göra efter att ha gått i pension ... hjälpa människor. Jag börjar officiellt mitt nya år med nya helt klassade träningsprogram tack vare den kunskap och det intyg jag fick från ACTION.

Edward Mueller www.XtremeAverage.org 06 januari 2013



Jag är väldigt intresserad av vad ACTION försöker åstadkomma och jag uppskattar tanken på att ändra hur personlig certifiering är klar. Det verkar för mig, med alla de olika PT-certorganisationerna där ute ... och det verkar som om många ... tycks pengarna tyvärr vara drivkraften. Det är inte särskilt svårt att se pengar för CPT-kurser, tränings manualer, support, recertifications etc. är en viktig drivkraft för denna bransch. Inte konstigt att kommentaren hörs i fysiska träningscirklarna - "det är en racket." Tillbaka i 1985, jag var kandidat till ACE CPT (personliga skäl hindrade mig från att ta cert examen). Vid den tiden tog tanken på PT-certifiering bara tag i sig. Av de rätta orsakerna växte många människors intressen exponentiellt. ACE Cert examen kostar $ 100. Jag var bara tvungen att köpa boken, studera hårt och sedan ta provet. Idag ser det ut som en tre ringcirkus ... vem är den dyraste; vem är den mest respekterade vem är den mest accepterade vem är den bästa ackrediteringsbyrån etc. Vad är en person att tänka och göra? Mitt intresse för ämnet är dock fortfarande, och av alla rätta skäl. Jag tycker bara inte att det är rätt med det nuvarande tillvägagångssättet och det leder mig snabbt till att ändra mig ... bestämmer att jag inte gör det här. Och här är ACTION med begreppet FREE eller mycket nära det. Det är lite svårt att förstå. Jag står förvånad över mig. Jag följer med intresse ACTIONs ansökan om ackreditering. Förflyttningen att göra det, med ACTIONs uttalade syfte att radikalt ändra hur denna bransch fungerar, skulle vara välkommen av många. Om ackreditering godkänns, vad skulle det vara ACTIONs nästa steg? Naturligtvis kommer ACTION att bli ett mål för de andra organisationer som är (konkurrenskraftigt) där ute. Så, jag är försiktigt optimistisk i mitt företag. Jag önskar ACTION det bästa i deras ansträngningar och skulle verkligen vilja vara en del av en trovärdig rörelse för att få saker att fungera .... av rätt skäl. Tack för dina ansträngningar och tack för din tid. Hälsningar, Ron Graham Becker -

Ron Graham Becker 30 oktober 2012



Jag är en Beachbody Coach som använder P90X, Insanity, Turbo Fire och andra träningsprogram för att träna människor. Jag fann att folk var tveksamma att lyssna på mig eftersom jag inte hade några certifieringar i fitness. Jag hittade kursen att vara oerhört omfattande och jag lärde mig om många aspekter av träning och nutrition som jag inte visste förut. Min träning hjälper mig och mina kunder. De andra certifieringarna var övervärderade och jag är säker på att ge samma kunskapsdjup som åtgärd. Jag är nu en PROUD certifierad personlig tränare och planerar att använda den för att explodera mitt företag och hjälpa otaliga människor.

darren Vägg www.thefitattorney.com 13 oktober 2012



Jag fick min certifiering i november förra året och kunde inte vara lyckligare. Jag har just vänt 60 och min verksamhet går bra. Jag driver mitt eget personliga träningsverksamhet utifrån ett lokalt gym. På grund av min ålder och tidigare viktproblem (2 år sedan väga jag in på 285, nu väger jag 185) Jag har utvecklat en kundkrets av äldre människor. Att se mig och mina tidigare bilder har varit ett bra försäljningsverktyg. De flesta av mina klienter kände att de var för gamla för att förändra sina liv. Jag bevisar dem fel varje dag. Det är en bra känsla att hjälpa dessa människor att förbättra livskvaliteten. Förhoppningsvis kommer fler äldre människor att dra nytta av ACTION-certifieringsprogrammet och komma ut där och hjälpa vår senior generation att leva längre och friskare liv.

Blaine Sander 09 oktober 2012



Ive varit en personlig tränare för nästan 2 år nu, och jag har redan utbildat över 100 klienter. Jag har för närvarande över 30 klienter på mitt schema nu, och jag gör över 100k ett år allt på grund av min handling CERT. Jag är en av de bästa PT i Michigan-området, och Im växer för varje dag. Du kan kolla in några av min fantastiska Före / Efter bilder på min hemsida ... www.Marvelousfitness.com ... Tack igen ACTION !!!!!!!!

Marvin Potter www.Marvelousfitness.com 09 oktober 2012



Jag beställde Proplan kursen för en anställd och hämtade läroboken till min ipad. Vi går igenom kapitlet information enligt kapitel och det har varit en bra recension för mig. Jag kommer antagligen att gå och ta provet och bli certifierad genom ACTION utöver mina andra certifieringar och grader. Jag tycker att det är viktigt att hålla sig informerad om alla de senaste aspekterna av vårt ständigt föränderliga område! Vår verksamhet är avsedd att servera Baby Boomers och tro mig, de är mycket proaktiva i sina program och fråga allt (vilket är bra)!

Laurie Nelson-Barker 06 augusti 2012



Tack så mycket!! Jag lyssnar på kapitel 4 video Introduktion till programdesign. Jag förstår allt väldigt lätt hittills, förutom att läroböckerna saknar en tillförlitlig förklaring av MET, MET-tabellen och kalorierna som brändes per timmeformel som jag var tvungen att Google och slutade äntligen förstå när du täckte den i videon. Nu förstår jag det fullt och har framgångsrikt arbetat med formeln bakåt för att upptäcka MET-nivån för min normala träningscykelplan är ungefär 6.7. Jag känner mig så mycket smartare idag än jag gjorde igår innan jag började dyka in i materialet. Förresten, att bara nämna att jag var hemma i skolan med ditt program tillsammans med en tydlig förklaring till min önskan om att bli personlig tränare landade mig ett mycket välkomnande email-svar idag med ett erbjudande till en intervju nästa vecka från ett gym som anställer en få entré nivå PTs. Inte för illa för någon som just bestämde sig förra helgen för att byta karriärer. Jag är så glad att jag hittade åtgärder !! Kevin Race

Kevin Race 30 juli 2012



Jag passerade min examen i morse, jag trodde att testet var mycket utmanande men på grund av Pro Plan Jag var beredd på det. Jag är nu glada över att påbörja min utbildning karriär. Jag arbetar heltid som en revisor under dagen och kommer att träna mina klienter Deltids på kvällarna. Jag var mycket nöjd med djupet av boken och läromedel som tillhandahölls. Jag lärde mig verkligen mycket och har en solid grund att börja min karriär. Jag är mycket glad att jag hittade ACTION certifiering och rekommenderar det till alla som menar allvar med att bli en certifierad personlig tränare ...

shawn Richmond 28 juli 2012



Tack till ACT-folket för att ge utmärkta läromedel! Inte bara lärde jag mig mycket, men jag kunde klara provet. Jag jobbar heltid och jag försöker ändra karriär efter 15 år. Detta utmärkta självstudieprogram hjälpte mig att arbeta i min egen takt, på eget plan och slutligen uppnådde mitt långsiktiga mål att tjäna en personlig tränarecertifiering.

Heather Muckle www.mindovermayo.com 23 juli 2012



Klarade testet på 18th! Fick hyras på YMCA idag :) Så glad att jag valde detta som mitt första certifiering !! :)

Melissa Simpson www.facebook.com/missysimpsonfitness 20 juli 2012



Bara klarat min examen !!!! Att arbeta som rekreationsterapeut ökar denna träning och certifiering kraftigt både min affektivitet och framtida intjäningspotential. Många material som omfattas och förklaras. Bra stödsystem när du behöver hjälp eller hjälp från eztra. Allt som allt en mycket positiv upplevelse och en stor orginization. Ni fortsätter med den goda galen, och jag fortsätter att rekommendera dig till den som frågar, "Vart går jag för att bli certifierad?" Action, Baby. HANDLING!

Matthew Brown 22 juni 2012



Bara tog min examen i morse och passerade med en 81 procent. WOOHOO !!!! Jag skulle ha gjort bättre om jag inte hade varit så nervös. Sanningen är, det är ett mycket brett och utmanande test, men så länge vi gör jobbet och använder alla tillgängliga verktyg är det verkligen inte svårt. Studieprep-verktygen i proplanen bidrog definitivt till ton och förberedde mig mycket snabbare än bara det grundläggande som jag försökte ett tag. När jag upped till proplanen så föll många begrepp på plats som jag insåg att jag visste mer än jag trodde, det var just inte riktat. Tack till allt på ACTION för att skapa ett bra program!

Bradley Higgins rising2excel.com 16 juni 2012



Jag tog mitt test idag och jag passerade! Det har varit en lång tid dröm jag alltid velat göra och slutligen Action Personal Training gjort det hända för mig! Noterna, den studing, boken, e-post var allt värt det. Jag har rekommendera åtgärder till människor som vill bli en personlig tränare. Jag kan inte tacka dig nog för detta tillfälle. Gud välsigna.

eli Studer 09 juni 2012



Jag kan inte tacka Action Personal Training nog. Ett utmärkt val för någon som vill bli certifierade, särskilt om din en upptagen person. Du studerar och ta examen när du är färdig. Testet var tuff, och läroboken är noggrann. Jag rekommenderar detta intyg till alla som är intresserade på detta område.

Jeff Kamphaus 22 May 2012



Hej, jag passerade min examen 3 timmar sedan! Jag vill tacka er alla för det stöd i forumet, åtgärds laget och effektiva och stora material, inklusive videor, flash-kort och praktiken test Action ger. För mig testet var utmanande och jag känner att det verkligen testade min övergripande förståelse och kunskap om 10 kapitel inkl. körprov fråga från livs levande som en personlig tränare! ACTION ger mig en professionell bra grund av de saker att veta för att vara en personlig tränare. Tack !

Jane Waldmann 16 May 2012



Jag passerade min examen igår maj 5th !! En sådan spänning. Tack till alla för din inmatning och rådgivning. Detta är en mycket grundlig kurs och mycket väl sammanställd. Detta har varit en dröm för mig sedan ungdomar. Jag är nästan 40 och håller på att vara en partner på ett lokalt CrossFit gym. Jag är skyldig att det är möjligt att handla personlig tränare. Jag rekommenderar dig till alla. Gud snabbhet till alla!

Scott Ries www.CrossFit-Kenosha.com 06 May 2012



Åh herre gud!! Jag passerade precis min certifiering !! JIPPIE! Jag kan inte tro att jag äntligen gjorde det ... var så nervös och fortsatte att lägga av det. Det finns mycket information i kursen. Mycket, mycket grundlig och utmanande .... Jag studerade med NPTI - som också har ett omfattande program. Mycket uppskattat hela programmet och processen. Kan inte vänta med att fira och komma ut och träna mer !! Rekommendera det här till alla - oavsett om du är certifierad med en annan organisation eller inte.

tammy Pierson www.tkdunn.com 09 April 2012



Passerade min certifieringstest idag !!!!! Jag kände mig väldigt säker tills datorn frös när jag försökte skicka svaren. Lucklily de kunde få servern tillbaka upp utan att förlora något av info. Jag är nu redo att gå vidare med min nya karriär !!!!!

Phillip Hoskins 05 April 2012



Jag passerade tentamen det här förra lördag. Detta är ett omfattande program. Jag känner att det verkligen gav mig en solid grund. Examinationen omfattade alla delar av träningshandboken. Tack till alla på ACTION Certification för att göra ett omfattande och prisvärt program.

Sharon St. Clair 02 April 2012



Jag passerade! Jag godkände min examen idag och det beror till stor del på handlingsprogrammets kompetens. Deras kursmaterial, inklusive men inte begränsat till, boken, notiskorten, nedladdningsbar videoföreläsningsinnehåll, etc., var en stor faktor i mig som passerade mitt test. Viktigare är att undervisningsteknikerna från Action hjälper till att förstå koncept, istället för att bara komma ihåg dem. Slå den träningsindustrin! Tack killar för allt ditt hårda arbete och engagemang - nuvarande studenter och personal. Kam Cudjoe i fitness vi litar på

Kam Cudjoe 27 mars 2012



I februari 2012 ändrade ACT-certifiering vårt namn till ACTION Certification. De vittnesmål som lämnats in före den här namnändringen har uppdaterats för att återspegla namnändringen. Inga andra ändringar har gjorts till testamenten. Vi välkomnar alltid din feedback och framgångshistorier.

ACTION-certifiering www.actioncertification.org 15 mars 2012



Jag ville låta all personal på ACTION vet - ett stort tack! Jag klarade testet februari 24th. Det var en mycket svår examen men med hjälp av ACTION material, boken och övningsprov tillsammans med on-line kapitel föreläsningar det var hanterbara. Jag vill ge någon en huvuden upp innan du tar examen lära sig att göra alla matematiska ekvationer på papper (på gammaldags sätt) eftersom det inte finns några räknare tillåts i testområdet.

Richard Benevento 27 februari 2012



Jag ville bara dela med mig av spänningen efter att ha gått ACTION-provet i morse med 88-minuter att spara. Jag använde materialet i stor utsträckning men tillbringade det mesta av min studietid med övningsexamen om och om igen. Tentamen är tuff, och det testar din kunskap om träningskoncept noggrant. Lycka till dem som planerar att ta provet, och tack till ACTION för att göra detta så billigt.

randall Maddux 18 februari 2012



Jag kände mig tvungen att skriva inte bara för kvaliteten och professionalismen hos Ozzies klass, men hela programmet du erbjuder. Jag beställde textboken och fann att den var stark och robust och innehållet överträffade mina förväntningar också. Hela gränssnittet liksom onlinetest, flashkort och andra är alla mycket mer än jag någonsin kunde ha förväntat mig. Det är verkligen underbart att se en produkt och ett företag leverera så mycket mer än priset skulle leda till att tro. Jag är inte säker på hur du gör det - jag är bara säker på att du gör det! Med vänliga hälsningar och tack. Tom

Thomas Cooney 09 februari 2012



Jag ville bara meddela att jag är så tacksam jag hittade din certifiering. Dina verktyg, ditt stora lag och dina extrafunktioner håller mig så positiv och motiverad! Jag har just börjat 1 wk sedan, började med kapitel 2 nu, men ser fram emot att träna människor där du startar min nya karriär! Med vänliga hälsningar Jane

Jane Waldmann 10 januari 2012



Jag skrev ut boken och jag är på ett studieprogram. Jag tror att jag kommer att vara redo att ta provet i slutet av januari. Om tiden tillåter kommer jag att göra det tidigare. Jag planerar också att uppgradera, men jag måste vänta på att mina medel ska lösa, eftersom jag har överföringar och betalningar som behöver rensas innan jag kan göra fler inköp. Så snart de gör kommer jag att uppgradera. Detta program är otroligt och jag är så glad att du har gjort den tillgänglig för den genomsnittliga Joe eller Jane. Jag har letat efter något så här i år. Tack igen, och jag ser fram emot att jobba med er alla verkligen snart. Med vänliga hälsningar, David Castillo

David Castillo 03 januari 2012



En vän till mig kom till mig i juni 2011, med en affärsidé. Han bad mig att bli en personlig tränare med honom så att vi kan öppna upp vår egen verksamhet. Så efter att ha gett det en tanke, började jag ta online klasser i juli 2011. På September 27, 2011; Jag passerade min ACTION Trainer examen och fick min certifiering. Jag började med att göra vissa utbildning med en annan certifierad tränare först. Efter flera veckor av skuggning med tränare; Jag började träna min första kund november 14th. Jag kör nu grupplektioner och individuella personliga träningspass på deltid. Vi hoppas i början av 2014, att utbildning på heltid så att vi kan öppna våra egna utbildningslokaler.

Nelvin Retrone Woods facebook W & W 100% FITNESS 20 November 2011



Jag blev mycket glad när jag hittade möjlighet att bli en CPT gratis! Jag blev intresserad eftersom jag ville ta reda på bättre sätt att ta hand om min egen kropp. Nu har jag multiplar klienter, från nybörjare till idrottare och är mycket glada för möjligheten att utbilda andra. Testet wasn \ 't så svårt men det var mycket noggrann. Godkänd på första försöket! Tack ACTION för detta tillfälle!

Joshua Shealy 14 November 2011



Hälsningar. Kursmaterialet är mycket grundligt och omfattande. Det finns massor av material att absorbera. När det gäller tentamen var det mycket utmanande eftersom det testa kunskap och förmåga att tänka och länka samman olika teorier tillsammans. Negativet om tentamen är att jag inte fick ta med en miniräknare eller en varav en. Jag hittade examensberäkningsdelarna för att vara svår, men hanterbar med penna och papper. Det var dock väldigt tråkigt. Jag är mycket tacksam för denna certifiering, eftersom den har gett mig inblick i en ny och underbar karriärväg. Denna kurs har visat mig hur mycket kunskap som behövs för att vara en stor personlig tränare och har motiverat mig att få mer certifieringar så att jag kan ge mina kunder bästa möjliga träning. I slutändan skulle jag vilja se ACTION ge ytterligare kurser för att bli Pilates, Yoga, BOSU, etc. certifierad. Detta skulle ge ACTION en enorm fördel eftersom dessa kurser skulle kunna göra åtgärd den enda stoppplatsen att gå. Håll upp det stora arbetet !!!

Jhansen Chonn 09 November 2011



Jag är sjukgymnast från Malaysia. Jag skulle stolt över att vara en åtgärd certifierad personlig tränare. De tenta frågor simuleras med praktiska aspekter och grundläggande mänskliga systemet. Den är tillverkad kritisk analys av kunskapen.

TAMILVANAN MANI 12 oktober 2011



Jag har varit i fitnessbranschen för eons (egentligen, jag är 65) och har ackumulerat många certifieringar efter en akademisk bas. Ingen var någonsin obligatorisk för min undervisning, föreläsningar, skrivning, workshops, etc., men jag gjorde dem självutmanade. Det var tills många certifierande organisationer blev pengar röjning och jag uppror. Vilket nytt koncept med ACTION erbjuder deras certifiering gratis. Ja, det kommer att förändras med ackreditering men för nybörjare och de av oss som vill ha en hjärtsprängning utan kostnaden för i princip samma material som de dyra andra, lovar jag ACTION. Allvarliga textknycken måste hanteras som felaktig information - ett typsnitt är irriterande men felinformation är oroande. Men det kommer att åtgärdas, jag är säker. De av er som börjar med den här nya karriären .... kontinuerlig utbildning är absolut nödvändigt men fri om du vill ha, vara medveten om ansvar i varje situation, perfekt dina sociala / klientfärdigheter, och verkligen ha befogenhet att din kunskap påverkar andra positivt. Slutligen, kom ihåg, träningen är för din klient .... inte du. Kay ACTION-CPT (marathon löpare i Florida) [E skyddas]

kay Sager 09 oktober 2011



Jag har velat få min personlig tränare certifiering för år, efter att ha frågat en vän till mig (som är en NASM instruktör) vad hans tankar var så långt som en att få och han gav mig info om ACTION. Jag fann omedelbar trovärdighet med hans stöd av programmet. Efter att ha läst igenom materialet och jämför med de andra handböcker och information från andra Cert. företag Jag blev ännu mer säker på detta var en legit och välgrundad väg att gå. Nu beviljas ACTION inte är lika känd som de andra ännu som inte tar bort från materialet och den kunskap du vinna den. Jag klarade onlinetest och fullt avsikt att ta NCCA versionen ett testcenter inom en snar framtid. Såvitt anställning går, är detta inte min heltid gig, men jag hittade ett gym som förde mig på att träna dagen efter jag klarade testet. Tack ACTION och fortsätt att förbättra och låter för att få denna certifiering att spränga!

Jonathan Zambrano www.coachzambrano.com 06 oktober 2011



Jag är mycket glad att kunna säga att jag klarade ACTION examen. Instruktörerna på nätet var mycket hjälpsamma med många verktyg som de hade för mig att använda. Jag är säker på att denna certifiering kommer att gå över hela världen och bli top of the line. Kursen behandlar alla områden med anknytning till personlig träning. Jag är glad att jag hittade dig. På grund av ACTION Jag är stolt över att vara en personlig tränare.

Mark B
motion Specialist
ACTION Certified Trainer

Mark Bryant www.personaltrainermark.com 05 oktober 2011



IM SÅ EXCITED I PASSED MY EXAM I DAG ,,, IVE ÖNSKADE DET FÖR EN MYCKET LONG TIME .CANT WAIT ATT ANVÄNDA DET FÖR ATT ANVÄNDAS .. TACK FÖR DETTA PROGRAM som gjorde det möjligt. 10-3-11

mrenea WILSON 03 oktober 2011



Du och ditt team är underbara ungdomar och du gör ett bra jobb! Jag är så lycklig att jag snubblat på din sida vid den tiden då jag inte var säker på hur jag ska fortsätta med mitt liv, vad jag ska göra. Din sida var som ett ljus, visar mig riktningen och jag är glad att jag följde.

Alla material och presentationer hjälpte mig att uppdatera och uppdatera mina kunskaper och färdigheter och fortsätter att hjälpa mig. Att studera med ACTION hjälper mig enormt och att ta och klara provet återställde mitt förtroende och jag ser fram emot att njuta av min tid att hjälpa människor att uppnå och bibehålla det bästa för deras hälsa och fitness. Tack så mycket, tack så mycket igen och igen. Håll din inspiration hög och dröm stor! Gud välsigne dig! Massor av kärlek Mariana

mariana Lova 01 oktober 2011



Jag måste säga att i början när jag hämtade och började läsa igenom CPT-materialet trodde jag att det skulle vara mycket svårt för mig att bli certifierad. Jag har aldrig varit mycket av läsaren när det gäller att lära mig något nytt. Jag föredrar att lära mig genom att verkligen utföra uppgiften. Men hur ACTION presenterade materialet och betonade vad jag måste veta som en personlig tränare, det var mycket lättare att läsa, studera och lära sig materialet. Jag har precis gått igenom min examen med 80% och ser fram emot att sätta min nya certifiering att hjälpa till att hjälpa andra att få den bästa formen av sina liv! Jag är exalterad att officiellt vara en Certified Personal Trainer, men ännu mer för att ha lärt mig så mycket som hjälper mig att förklara varför och hur en viss övning till mina framtida kunder. Tack så mycket och glatt att vara med i ACTION-familjen av Certified Personal Trainers!

Reginald Wiley 30 September 2011



Min passion och önskan att bli en personlig tränare startade ursprungligen som kund av en personlig tränare. Mycket snabbt .... Jag upptäckte en dold talang inom mig själv ... förmågan att leda, övertyga, uppmuntra och motivera andra att nå dit fitnessmål. Jag är glad att kunna meddela att jag passerade mitt CPT-test och är väl på väg att starta mitt eget träningsföretag. Ozzie, Karla och Kendrick ni är grymma minst sagt. Din kunskap, skicklighet och kompetens är mycket märkbara och tack vare din träning ... Jag känner att jag är väldigt väl rustad att starta på min nya resa. För mig ... det här är början på mig att bli certifierad i många andra aspekter av Fitness and Wellness-yrkena. Jag kommer att rekommendera Atletic Certification & Training Commission till alla som vill bli en personlig tränare. Tack igen!! Shonna Goodrich Atlanta, GA

Shonna Goodrich 30 September 2011



Jag klarade testet idag den sista dagen möjligt att ta online-en. Studerar för testet verkligen hjälpte mig som personlig tränare och kraftigt förbättrat mina färdigheter. Nu när jag har denna certifiering jag kan gå från en varelse certifierade tränare i ett litet gym att vara och oberoende tränare och ladda mina egna priser. Jag älskar möjligheten att kunna köpa yrkesansvarsförsäkring. Detta kommer att hjälpa mig att marknadsföra mig själv som jag går oberoende. Jag skulle vilja tacka ACTION för att öppna dörrar och göra personlig tränare företag prisvärd. Studera detta har också hjälpa mig förbereda sig för ACE test som jag kommer att ta en månad.

jeffrey Boateng boblack98pt.com 30 September 2011



Jag förbi testet idag efter att ha misslyckats två gånger. Studie progam design och fett och kaloriintag många knepiga frågor. av nåd Gud dörrar skall öppnas. Lycka till!!!!!

rashad turner 30 September 2011



Jag tog provet idag och passerade! Jag är säker på att det kommer att öppna dörrar för mig. Tack för möjligheten. Jag skulle rekommendera detta mycket.

Frank Pohl 29 September 2011



Just avslutat min certifieringstest och glad över att berätta allt jag passerade med en 87% (hoppades att göra en lite bättre !!) ville få online-test gjort innan tidsfristen så jag tror att jag förmodligen tog det några veckor innan jag verkligen avsedd. Verkligen möjlighet en hel del av information från text och online video. Tog övningsprov om och om igen och granskade flashkort och interaktiv testet några gånger. Detta hjälpte verkligen. Med alla de fördelar som kommer med Pro planen var ovärderlig !!! Måste säga att titta på tiden kryssa bort, särskilt när du är i minsta 20 min. och har ungefär 20 plus frågor återstår att besvara kan få lite nerv inredningar !!! Några djupa andetag hjälpa. Hur som helst vill tacka talan om detta online tillfälle och nu när trycket är avstängd Jag ser fram emot att granska materialet på min fritid och tar ackrediterade versionen av testet i framtiden. Under tiden jag är stolt att säga att jag är nu en av de nya medlemmarna i ACTION certifieringsprogrammet. Tåg på !!!!!!!

Michael Skoflanc 29 September 2011



Ozzie, Karla, Kendrick, jag ringer till dig med ditt förnamn eftersom vi har spenderat så mycket tid tillsammans nu (genom de inspelade videon). Jag måste säga att när jag först gick igenom CPT-material trodde jag att det skulle vara omöjligt för mig att bli certifierad. Jag har aldrig varit väldigt bra i skolan. Men hur ni presenterar materialet och betonar vad som är riktigt måste-know för en PT gjorde det så mycket enklare. Jag godkände min examen med 80% genom att läsa boken två gånger och titta på videon 2 - 3 gånger vardera. Jag är väldigt glad över att vara certifierad men ännu mer för att ha lärt mig så mycket (särskilt Anatomy som verkligen hjälper mig att förklara varför och hur en specifik övning till mina kunder). Tack så mycket och glad att vara en del av åtgärden

Raphael Doukkali 25 September 2011



Tack så mycket för den möjlighet som din certifiering har gett. Jag tror att proplanen var absolut värt - särskilt online klasserna och flashcards. Du och ditt team har gjort ett bra jobb att sätta ihop ett effektivt lärandeprogram, med hjälp av en rad olika verktyg (vilket var en stor hjälp, särskilt eftersom jag inte har tagit upp en lärobok på över två år!) Det är glädjande att se att ACTION-ackreditering väntar på att jag tycker att det är ett värdefullt program. Jag förlorade mitt jobb (kontorsjobb) i juni, så pengarna hade varit täta. Men det här har gjort det möjligt för mig att driva min passion. Om du vill att jag ska skriva ett omdöme, skulle jag vara mer än glad över att göra det. Jag är lycklig att ha varit involverad i ett gym och kommer att börja ta på kunder - tränarna har varit otroligt stödjande och bra mentorer. Tack igen! Nicole

Nicole Shattuck 20 September 2011



Jag faktiskt gick igenom ISSA CFT programmet tillbaka i 2000 och förnyas och höll CFT certifieringar genom dem i ca 6 år. Då jag låta det löpa ut. De skulle göra mig gå igenom hela programmet igen när jag beslutat att få recertified i år, vilket skulle ha varit bra, men de skulle ta ut mig ett löjligt pris. Det var då jag hittade programmet, läsa boken ett par gånger, och tog testet. Din kurs är stor och erbjuder kött av vad en personlig tränare behöver veta utan alla irrelevanta saker som några av de andra program använder som fluff.

Todd Bradley 16 September 2011



Jag ville ha något som jag kunde passa in i min galna schema och jag älskade absolut hur jag kunde läsa läroboken i min egen tid utan känsla rusade att vända på ett uppdrag. Jag klarade testet utan att uppgradera. Jag har alltid varit bra på att komma ihåg vad jag läste och kunde passera utan att betala något. Jag känner mig så duktig i det. Jag började träna klienter i år som en hobby och aldrig visste hur mycket jag skulle växa älska det. Jag är helt underblåst att certifieras nu och har den kunskap och intyg som visar att nya kunder. Jag är nu ostoppbar och kommer att fortsätta på att få cpr certifierade också. Om du har några tvivel om detta, inte låta det stoppa dig, testet är svårt, kommer du att lära dig grunderna och komma ut en vinnare.

janel Harper www.azextremefit.com 09 September 2011



Under det senaste året har jag förlorat 65 lbs och 10 midjestorlekar (jag är nu 5 fot 10, 175, 30) och flera personer som jag vet vill vilja anställa mig som sin personliga tränare vilket skulle vara en bra tilläggsinkomst (jag är en speciell utbildningslärare). En advokatvän, dock (ja, jag erkänner att jag har en vän som är advokat!), Rådde mig att inte göra det förrän jag fick ansvarsförsäkring. Jag passerade just ACT-CPT-provet så att jag nu kan få ansvarsförsäkring. och tackar i stor utsträckning till ÅTGÄRD (och till de andra böckerna och tidskrifterna som jag läste samtidigt som har kompletterat denna kunskap) Jag känner mig mycket säker på att vara personlig tränare.

Joel Hoffman 30 augusti 2011



Tack såååå mycket ... det här har varit något jag har velat göra länge ... jag hade köpt ett annat online-program och efter att bara tittat på kapitlen och vad allt var i din fria kurs förstod jag att det var en slöseri med min $$ och att jag inte skulle få hälften av kunskapen som jag kommer att få i ditt program ... Jag kommer att uppgradera till proplanen om några dagar, bara har inte tillgängliga medel för att göra det rita nu .. . Jag ville bara säga tack innan jag ens började eftersom du har gjort min dag !!! Tack Tammy

tammy H 28 augusti 2011



ACTION online klassen, anatomi av övning - övre kropp var bra gjort. Jag tyckte att det var mycket användbart. läraren var mycket tydlig och informerad. Jag fortsätter att studera kursmaterialet i min studiehandbok. Tack, Robert

Robert Jordan 26 augusti 2011



Tack för ditt enkla tränings- och certifieringsprogram. Även om jag bara har börjat kursen ser jag fram emot ett långt och välmående förhållande med din organisation.

James Bomull 21 augusti 2011



Tack för att du hjälper mig att få den kunskap och certifiering krävs för att köra min egen personliga utbildning affärer. Min kundbas växer stadigt. Kursen är väl förberedda och lätta att följa och jag skulle lätt rekommendera det.

Jayne Barker 18 augusti 2011



Jag är så tacksam för ACTION för det där programmet. Materialet och testningen är lika bra för kvalitet som de dyrare ceritifieringsbolagen. Sedan jag har passerat mitt test har jag varit upptagen. Jag har för närvarande 7 aktiva klienter och skapade mitt eget PT-företag. På våren får jag chansen att börja jobba med College och NFL-spelare i ett joint venture med Art of Football Inc. Jag är så upphetsad över framtiden och vill bara tacka ACTION för att ge mig nycklarna.

Chris Harrison www.corecompletefitness.com 28 juli 2011



Tack ACT. Du gör en bra sak här. Du gör det överkomligt och ger oss bra tillgång till att starta en lyckad resa i träningsfältet.

Glenn Robert 18 juli 2011



Som verkar vara mer och mer vanligt, ekonomiska hårda tider tvingade min hand i en ny karriär område; men när tiderna blir tufft, den tuffa komma igång! Jag studerade hårt och klarade testet med höga betyg. Jag arbetar nu för New England \ 's topp medicinskt baserad wellness anläggning som en personlig tränare och Fitness Professional. Jag kunde inte vara där jag är idag utan omfattande utbildning som ACTION tillhandahålls. Jag är nu en av de lyckliga få som älskar sitt jobb! Stort tack till alla på ACT.

Anna Rogers 18 juli 2011



Jag godkände examen vid Athletic Certification & Training Commission (ACT) i juni 30, 2011 och den här veckan började jag på deltid med ett nationellt känt gym som en certifierad personlig tränare. Jag har också startat mitt eget företag som heter Paradigm Fitness and Health och har redan tagit upp min första klient. Passerar certifieringsexamen var ingen promenad i parken för mig, men väl värt det. Jag rekommenderar starkt ACT. Albert Whitestone ACT-CPT Paradigm Fitness & Hälsa juni 30, 2011

Albert Whitestone http://www.paradigmfitnessandhealth.com/ 17 juli 2011



Hej ACTION-medlemmar, jag tog bara provet och skickade det. Jag är mycket tacksam att ACTION gav mig möjlighet att visa min kunskap och tjäna mitt ACT-CPT-certifikat. Det här är en riktig examen och inte en ögonvatten och du måste sätta i jobbet för att uppnå statusen. Det är i nivå med industristandarder och är inte mindre än andra NCCA-godkända certifieringar. Jag hoppas att NCCA påskyndar ackrediteringen, som länge förfaller, till ACTION-kommissionen. Önskar lycka och framgång till medarbetare, tränare och instruktörer. Anirudh Anumula 16 juli 2011

Anirudh ANUMULA 16 juli 2011



Passade mitt test och fick min certifiering förra veckan - började mitt nya jobb idag - tack! Bara framåt och uppåt härifrån!

Jason Snyder 31 May 2011



Jag fick mina bachelor i träningsvetenskap med koncentrationshälsa och välbefinnande i augusti i 2010. Jag är för närvarande en sjuksköterska som arbetar med att bli sjuksköterska och så småningom läkare som fokuserar på förebyggande medicin. Jag är också en ensamstående mor till barn som har celiac sjukdom; Det är mitt hopp att ställa in vikten av motion tillsammans med hans diet. Förebyggande är nyckel. Jag skulle inte ha kunnat ge denna möjlighet och är väldigt stor och välsignad! SOM MÅSTE 30, 2011, ÄR NU EN CERTIFIERAD PERSONLIG TRAINER !!!!

Laura Trail http://mychildliveswithceliac.blogspot.com/ 30 May 2011



Jag fick min ACTION-certifiering den maj 4. Jag är så glad att vara certifierad tränare. Jag uppskattar ACTION-programmet. Hoppas vara framgångsrik åtgärd !!!!

Soh Hee Kim 15 May 2011



Jag tog testet igår kväll och jag har redan ett jobb. Jag hade intervjun i morse och jag började jobba här efter middagen. Inom några få timmar har jag redan två kunder. Jag kommer också att starta mitt eget företagssamtal A & B Athletic Development som fokuserar på sportrelaterad träning för män, kvinnor och barn.

Aaron Bradley 04 May 2011



Jag vill säga hur mycket jag uppskattar den möjlighet som du har tillåtit mig att ha. Så länge har jag behållit ambitionen att bli en personlig tränare. Tanken att hjälpa andra medan de betalas ut för att göra det jag älskar var ett hopp som verkade precis utanför min räckvidd. Ditt program har gett mig den post som jag behövde gå in i denna spännande och uppfyllande karriär. Jag hoppas nu att en dag få en BA i Fitness Trainer och ACTION certifieringsprogrammet har gett mig grunden för att realisera mina ambitioner och skapa för mig själv ett liv och yrke som jag kan vara stolt över.

Tack än en gång, ACTION och alla lärare som har gjort detta möjligt.

Vänliga hälsningar,

Allan Cann, CFT

allan Cann 03 May 2011



Jag har laddat ner läroboken och har läst de första kapitlen. Det är en ganska lättläst. Jag hade läst igenom ACE lärobok och det är så tekniskt att det är svårt att hålla sig vaken när man läser. Din bok verkar vara mycket tydligare utan att någon av viktig information. Jag kommer att läsa ett kapitel om dagen för då och då med förmodligen köpa pro planen.

kyle Lieb 02 May 2011



Hej jag startade det här programmet efter att jag funderat på vad jag ville göra med mitt liv. Det tog mig bara 27 år att räkna ut :). Jag är lyckligtvis gift och mor till 3-åldrarna 3, 2 och 2 månader (vi slösade bort ingen tid LOL) och jag planerar att stanna hemma hos dem och starta ett företag hemifrån. Jag stod upp med barnet i början av AM och läste sedan, tog anteckningar och på eftermiddagen när de andra två sov och tittade på inspelade videon. Jag avslutade denna process i ungefär 3 veckor, men det tog ytterligare 3 veckor av läsanteckningar med prac. tester och tittar på några av videon så att de känner sig bekväma att ta provet. Jag kunde bli certifierad utan att lägga en ekonomisk belastning på min redan ansträngda situation. Tack ACTION Holly Weilnau CPT

Holly Weilnau 02 May 2011



Jag har varit personlig träning i arton plus år, jag hittade ACTION certifieringen och jag ville testa min kunskap, testet var mycket utmanande och jag misslyckades så jag köpte proplanen och studerade varje bit material som de erbjöd sig att passera, kommer ACTION Förse dig med all information du behöver, du behöver bara använda den. Med ACTION får du mer för mindre, det som verkligen fick min uppmärksamhet var kostnaden för försäkringen, jag köpte mer för mindre. Mycket arbete har gått in i denna certifiering, och jag tror att de kommer att uppnå sin ackreditering. RC Allen CCA IFA ACTION CPT.

RC Allen www.trainerone.jimdo.com 24 April 2011



Jag har alltid haft en passion för fitness och ville bli en personlig tränare, men jag var alltid avvisad av ren kostnaden för de flesta av de program där ute som är online enda kurs. Då kommer ACTION erbjuder en gratis kurs med en mycket prisvärda ProPlan efter ändpunkterna blir det klart att jag uppgraderade till Pro som är helt värt det och kunde passera kursen på mitt första försök. Nu arbetar jag som en personlig tränare på heltid på den mest högvärdiga klubben i mitt område, tack så mycket åtgärder för att göra processen så afforable och enkel, lycka till med NCCA !!

Eric Hewitt 18 April 2011



Jag trodde inte det programmet var helt fri men jag hämtade läroboken ändå. Jag tog testet efter två dagar bara för att se om jag kunde passera och misslyckats, inte avskräckt jag studerat för två veckor betalat $ 35 dollar omprov avgift och passerade certifikatet jag hämtade mitt certifikat omedelbart nu jag redo att arbeta.

Anthony Gutierrez 12 April 2011



Jag passerade ACTION certifierings testet idag och jag är verkligen upphetsad! Kursen innehåller all den värdefulla information som en tränare behöver komma på rätt väg. Tack killar för att ge denna möjlighet. Tack, Camille Wilson, cpt

camille Wilson 13 mars 2011



Tack talan om ett bra program och jag kan inte tro att det var gratis! Jag köpte PRO planen och manual som var väl värt pengarna och jag tänker på att få försäkringen också. Med fitness industrin ständig förändring hittade jag din träning manual för att vara mitt i prick och din affärsplan exceptionell. Jag avgick december 29, 2011 och detta kommer att bli min andra karriär. Jag skulle rekommendera åtgärder till alla. Jag ser fram emot ACTION bli certifierad med NCCA, jag är säker på att det kommer att hända och jag kommer att följa utvecklingen som jag är nyfiken på vad som kommer att krävas av oss som nu har en ACTION certifiering. Vi ses i diskussionsforumet: 0)

henry Mears 11 mars 2011



Detta är Courtney Hall, efter att ha tagit den här provet är jag väldigt imponerad. Jag har också tagit NASM-kurser i studier och informationen som ACTION ger, är bra information. Jag tror att ACTION certifikatet. är lika bra som NASM baserat på informationstanken. Jag passerade precis examen idag och det var tufft som NASM-tentamen. Jag rekommenderar definitivt denna certifiering till någon som vill bli certifierad! Jag tror verkligen att de väl är nationella erkända snart. Bra examen, bra program.

Courtney Hall www.neoprofitness.com 11 mars 2011



Jag är Robert Bigler och jag passerade ACTION testet idag. Textboken för denna certifiering är en bra källa för att klara testet samt tillämpa principerna i det verkliga livet. Informationen förklaras i detalj och är identisk med de kurser som är relaterade till mitt idrotts- och hälsovetenskapsprogram på APU. Jag är glad att jag snubblat på ÅTGÄRD och ser fram emot de utmaningar och möjligheter som hälsan och hälsan har att erbjuda. Hope ACTION kommer att få sin NCCA-certifiering inom en snar framtid. Tack ACT! Med vänliga hälsningar, Robert Bigler

Robert Bigler 25 februari 2011



Jag trodde att ACTION-certifieringsprogrammet var väldigt informativt och det var svårare än jag hade förväntat mig. Jag betalade för Proplanen och beställde också examensboken. Jag studerade regelbundet i ungefär två månader. Jag tog praktik tentor om och om igen och idag är jag glad att säga att jag passerade mitt test! Jag tycker verkligen att detta är ett snyggt strukturerat program och skulle rekommendera till alla som vill komma in på detta område. Jag tränar regelbundet, men hade egentligen ingen bokutbildning på detta område. Mitt råd, betala för proplanen, få boken och ge dig själv 2-3 månader och du borde ha det bra. Jag lärde mig mycket och planerar att fortsätta min utbildning. Tack ACT! Detta är ett fantastiskt program.

Regina

regina Stenberg 23 februari 2011



Jag är Leonard Krasniqi Jag passerar idag ACTION examen. Handbok Handbok för personlig tränare är bäst, den här handboken är som universitetshandboken. Denna manual kostar 100 $ eller mer. Det är gratis och den här handboken lär allt att bli en sann personlig tränare.

leonard Krasniqi 19 februari 2011



Jag är en före detta ACE certifierad personlig tränare som lät certifiering förfaller år sedan. Jag försökte hitta en certifiering för att börja träna igen och snubblat på ACT. Studerade läroboken, passerade testet, en så kallad lokal arbetsgivare och fick reda på att de skulle acceptera mitt cert. Jag tror att ACTION material är sunda och att deras affärsplan är fenomenal. Jag tvivlar på att åtgärder kommer att på toppen av verksamheten i några år inte. Tack ACT! Jag är glad att vara en åtgärd certifierad personlig tränare. Gud välsigna...

Greg Brown 08 februari 2011



Jag uppskattar vad ACTION gör med den personliga utbildningsområdet. När man ser och granska många av certifieringar, de alla verkar dyrt utan mycket vägledning. Jag är glad över att se till att åtgärderna är att göra extra insatser för att tillhandahålla information av hög kvalitet, med de faktiska föredrag att förmedla och förklara informationen. Föreläsningarna har visat sig vara ett avgörande verktyg i mina framsteg, inte bara för ACT. Allt detta görs till ett rimligt pris.

ryan Goodman http://goodmanfight.com/ 28 januari 2011



Jag klarade testet idag. Tack för att sätta ihop en sådan bra program! För alla som är intresserade av hälsa och fitness, jag rekommenderar ACT. Pro Plan verkligen gör det enkelt och bekvämt att lära materialet med flashcards, online klasser och övningsprov.

Charles Rice 28 januari 2011



Tack så mycket för att skapa en fantastisk hemsida och träningssystem för gratis. Jag har inga pengar eller jobb och jag är desperat att bli en CPT som jag har bodybuilding för mer än 15 år. vill bara säga tack så mycket och jag uppskattar ditt hårda arbete i detta. Gud välsigne er alla!

Rafael Lazaro 25 januari 2011



Jag vill tacka ACT-laget för programmets kvalitet. AKTEN täcker alla olika aspekter av vad en personlig tränare borde veta för att börja i denna underbara värld av hälso- och fitnesspassion. Om jag kan hjälpa några av er som är nya på detta område, skulle jag säga; Använd alla pedagogiska verktyg som ACT-laget erbjuder dig. Boken - online-kursen - korten - övningsexamen och det interaktiva styrelsen. När du är certifierad, sluta inte, gå och få mer erfarenhet och utbildning på alla hälso- och fitnessområden, få informationen innan den kommer ut !!!! kom ihåg, kroppen förändras inte, det är vår förståelse för det som förändras !!! lycka till er alla, gå för det, det är en gåva för att hjälpa andra ... och det här är vad du ska göra snart .... håll dig bra och frisk BRUNO

bruno villers 25 januari 2011



Jag har tittat på många olika certifieringar och bestämt mig för att ta den här eftersom det uppenbara, det är gratis! Jag har en omfattande bakgrund inom det medicinska området, och jag trodde att personlig träning också skulle vara en givande upplevelse för mig. Jag studerade texten och tog tentamen samma dag! Jag rekommenderar inte att någon gör det om du inte har utbildats på det medicinska området eller för närvarande är en personlig tränare. Testet är väldigt komplicerat, men alla svar är i boken. Jag föreslår att folk studerar materialet tills de är väldigt bekväma med det, eftersom 90-minuterna säkert går fort! Jag planerar att starta en personlig träningsverksamhet och kommer definitivt att få den ansvarsförsäkring som ACTION erbjuder! Detta test ska vara standarden för personliga tränare!

Dani Klingler CPT 24 januari 2011



Wow. Jag vill personligen tacka de personer som är involverade i att skapa denna certifiering. Jag betalade NFPT-betalningen av $ 300 för att starta kursen. Jag avslutade studiematerialet men har nu inte pengarna att slutföra. Jag kom över ACTION och blev certifierad helt gratis. Efter att ha laddat ner studiematerialet insåg jag snabbt att detta var ett legitimt cert. och bör vara nationellt ackrediterad. Tack Noel Richards - CPT-ACTION

Noel Richards 23 januari 2011



Jag är en certifierad personlig tränare från ifbb och en ER-läkare. Jag laddade ner handlingshandboken för personlig utbildning för att veta vad som är känt för att klara provet. Jag tog examen och passerade. För att klara detta test måste du lära sig grundläggande anatomi och fysiologi hos människokroppen, biomekaniken etc. Det här är väldigt bra att bygga professionella personliga tränare. Handboken ACTION pt täcker allt du behöver för att bli en sann personlig tränare. Jag rekommenderar att alla som vill vara en personlig tränare för att börja lära sig ACT.

florent krasniqi 11 januari 2011



Jag har ingen grad och jag har aldrig haft en högskoleklass för dessa saker i mitt liv så jag var i nackdel. Jag har inga andra certifieringar men jag kunde fortfarande passera detta test efter månader av förberedelserna. Detta var det svåraste testet jag någonsin har tagit men om du förbereder dig flitigt kommer du att bli bra. Ta övningstestet så mycket som möjligt och du kanske vill ta anteckningar på formlerna eftersom du kan använda anteckningar på ditt test. Det här programmet var jättebra! TACK!

Corey Yoakam 09 januari 2011



Jag är en naturlig konkurrenskraftig kroppsbyggare och viktminskningstransformationsdeltagare. Hålls bort från att få mitt cert i flera år på grund av kostnaden och svårigheten att bestämma vilken cert att få. Jag kom över ACTION och började studera i juni. Jag tog min tid och tog testet i OCT och gjorde bra resultat. Jag var imponerad av instruktörerna, programmet var väldigt solid och får mycket kudos i recensionerna online. Min plan var att använda ACTION certifikatet för att hjälpa mig att förbereda mig för en av de ackrediterade certsna. Jag har hittat i min förberedelse för en annan examen att handlingsprogrammet har förberett mig bra. Jag hänvisar ofta till materialet för klargörande granskning. Din kurs var mycket väl sammanställd, massor av verktyg och resurser, och jag lärde mig och behöll materialet väldigt enkelt. Jag kan inte vänta på att ni ska bli ackrediterade.

Jason Schwartz 05 December 2010



Jag heter Kevin, och jag har varit en personlig tränare för över 15 år nu. Jag är certifierad med AFTA, IFPA, och jag har också min Master Trainers Certification. Jag hörde om din certifieringswebbplats och började berätta för mina tränare om ditt program. Sedan dess har alla som tagit provet gått. Jag måste lovorda dig på det fantastiska jobbet du har gjort med att ge utbildare verklig kunskap om den här otroliga karriären. Din 300-sidtext är absolut inget skämt, med information som inte ens ingår i min Master Trainer Exam! Så jag har nu bestämt mig för att ta provet, i hopp om att alla mina tränare kommer att följa sviten. Din kurs bör utan tvekan ackrediteras, och STANDARDEN i CPT-certifieringar! Jag välkomnar ditt lag för sitt engagemang för excellens. Din i Fitness, Kevin R Speer, BS, CMT, CPT

Kevin Speer 03 December 2010



ACTION-certifieringen är mycket noggrann och alla resurser som gör det lätt för människor att förbereda sig för provet. Allt är hög kvalitet. Jag gick med på online klasser, tittade på dem och tog olika praktik tentor för att förbereda .. Jag rekommenderar att du gör detsamma, provet är mycket detaljerat, så ta din tid att förbereda, alla ämnen är täckta. Jag är stolt över att ha klarat det och har detta certifikat .. Lycka till organisationen med NCCA cert processen

Franco Guzman 17 November 2010



Jag är en övning vetenskap stora i mitt sr. år @ Morehouse College, har jag certifierats av AFAA, IFPA och kommer att ta nsca examen nästa år. Jag måste säga att ACTION studiematerial och test omfattar ungefär lika mycket information som mina klasser och är så noggrann om inte mer än de två organisationerna tidigare nämna dvs AFAA & IFPA. Såvitt jag kan säga det enda som håller den från att vara toppen certifieringsorgan är bristen på ackreditering, som är på väg att lösas. Bra jobb ACT!

Alphonso Alexander1 16 November 2010



Programmet är enastående !! Jag var initialt certifierad genom National Council of Strength and Fitness, och ACTION-testet ligger mycket nära NCSF. Det är bra att ha en organisation som ACTION för att ge ett utmanande test utan kostnad. Du tjänar ditt certifikat trovärdigt. Tack ACT !! Alexander Vasquez, Personlig Trainer & Mixed Martial Arts Coach för 5 + Years

Alexander Vasquez 12 November 2010



Hej allesamman. Jag tog bara och passerade åtgärden och det var mycket grundligt. Jämförer sig bra med NASM- och ACE-certifieringarna. Ursprungligen tänkte jag 90 minuter för 100 frågor var mer än tillräckligt med tid för att slutföra provet. Jag hittade snabbt om du inte känner dina saker, klockan kommer att fånga dig. Mitt råd till någon skulle vara att köpa boken, granska boken noga, känn formlerna, ta övningsexamen ofta och utnyttja online-träningsklasserna. Ge dig själv minst 2 - 3 månader att studera 5 - 8 timmar per vecka och du borde ha det bra. Lycka till allihopa!!!

A. Kenneth Carraway 08 November 2010



Jag försöker att få näsan i böckerna som jag övergången samtidigt ut av militären. Det finns så många konserter där ute, många som har funnits ett tag och är mycket seriösa. ACTION är relativt nytt till platsen, men jag har hört bra saker. ACTION tillåter mig också att studera i min egen takt och testa när jag vill. Det är fantastiskt. Jag ser fram emot att slutföra programmet.

matt Supple 29 September 2010



Åtgärdsprogrammet är en skänk från ovan för mig och många andra människor som kan bli utmärkta personliga tränare på grund av flexibiliteten hos ACTION format. Jag är övertygad om att det inte är en kurs, eller en examen eller ett intyg, som gör en fenomenal tränare. Det är en kombination av kunskap, viljan att hjälpa människor med deras hälsa, och en talang för att balansera känslighet och disciplin. Det finns tusentals människor där ute som vet att de har fått talang och längtan efter kall men saknar omständigheterna att delta i en hemifrån kurs. Jag är en enda mamma till tonåringar, och det är en utmaning bara att käbbla dem!

Susan Sherman 29 September 2010



Tack för möjligheten att förnya personlig tränare certifiering till ett överkomligt pris. Kursen var grundlig och pedagogisk.

Blessing Ufodiama 25 September 2010



Jag har sett de två övningsvetenskapliga föreläsningarna och den första biomekanikföreläsningen, och de är riktigt bra. Jag är 43, och det har varit länge sedan jag måste läsa en lärobok. Klasserna är en bra video / auditiv förstärkning. Tack!

Lisa Foreman 22 September 2010



Personligen var jag attraherad ACTION certifiering på grund av utbildnings ideologi. Insatsvärden behärskning av innehåll och grundlig förståelse, tillsammans med bekvämlighet och tillgänglighet. Jag älskar den interaktiva perspektiv och möjligheter, liksom banbrytande information. Jag tror att det tar mycket mer än en flervalsfrågor test för att göra en stor tränare och akter leverans av material och utbildning är bortom allt jag har upplevt.

Novella Thompson 17 September 2010



Fick ditt system, uppgraderat till Proplanen, jag studerar och gör mig redo att ta provet. Tack, bra kurs!

Frank James 20 augusti 2010



Häftigt och grundligt test. Definitivt testar din förmåga och kompetens som en framtida tränare. Stora online kurs !!!!

wandy leonardo ingen 17 augusti 2010



Jag har nyligen klarat ACTION CPT examen och måste säga att jag fortfarande inte tro att de ger den här informationen bort. Även med Pro Plan uppgradera valuta för pengarna kommer inte att slå. Denna certifiering var lika challanging att slutföra som ACE programmet, men det har mer fokus på den praktiska aspekten av utbildning och inte bara en matteprovet. Jag hänvisar alla till detta program som överväger en karriär inom fitness industrin.

Jeremy Oliver 20 May 2010



Jag passerade testet och fann att det tog ungefär 2 månader att studera varje dag för att klara provet. Ett tufft test och du kommer att lära dig allt som NASM, ACSM och ACE lär ut i PT-manualer. Jag hoppas att det här börjar mig att hitta ett jobb som CPT och att ACTION snart kommer att bli NCCA-certifierad.

darla Johnson www.gmtns.com 11 May 2010



Bra test. Det var mycket utmanande och gjort det så att du måste förstå principerna bakom informationen. Bara att memorera saker kommer inte att få dig långt. Några frågor var knepiga men för det mesta mycket bra gjort. Kundtjänst är också exceptionell. Bästa jag har sett på länge i någonting. Skål!

John Miller johnmiller13.weebly.com 28 April 2010



Denna kurs är mycket detaljerade och kommer att utmana de mest rutinerade av fitness proffs. Oavsett om du är ny i fitness industrin, eller redan har en framgångsrik karriär thiis kurs kommer att införa nya och fräscha koncept som kommer att förbättra din kropp av kunskap.

Curley Birdsong http://www.personaltrainercentral.com/trainers/profile.plx?ID=2730 25 April 2010



Jag tog ACT-CPT och passerade och provet var en hjärnteater. Studiehandboken är upp till märket. Alla ämnen har täckts bra. Det enda som kvar är ncca-ackreditionen, som jag hoppas att de får det snart!

Raghuram tangirala 23 April 2010



Jag är en personlig tränare i Kina. Idag tog jag ACT-CPT-testet och passerade. Denna certifiering är mycket bra och har stor kvalitet. Jag studerade NSCA och NASM tidigare. Så jag tycker att handlingsboken täcker hela basen Kunskap för personliga tränare. Jag hoppas snart kommer ACTION att ha NCCA-certifiering. Vänliga hälsningar. Tack!!!

SEN CAO 22 April 2010



Trots detta Cert finnas NCCA Jag hoppas / tror att det kommer snart. Läroboken täcker allt! Jag har en cert med NASM och grejer som används här är bara om samma sak med NASM. Testet var kinda tuff! mĺste läsa och studera. Jag rekommenderar detta cert. Lycka till alla får det.

Matthew Lineberry www.hardlinept.webs.com 27 mars 2010



Jag tog ACT-CPT-testet och passerade. Denna certifiering är verkligen värt. Kursen omfattar alla områden relaterade till personlig träning från biomekanik och programdesign till riskhantering. Jag uppmuntrade mina vänner och uppmuntrar även andra att ta ACTION-examen. Denna certifiering kommer snart att bli mycket stor. Jag hoppas snart kommer ACTION att ha NCCA-certifiering. Definitivt värt. Ge järnet. Med vänliga hälsningar Ansul Singh, EIT, CPT Los Angeles

Ansul Singh linkedin.com/in/ansulsingh 25 mars 2010



Jag var väldigt glad över att bli accepterad att bli beta-tester. Eftersom jag aldrig hört talas om The Athletic Certification Training Commission innan jag var lite skeptisk men i slutet av programmet blev jag faktiskt förvånad över textbokens stora kvalitet med vetenskaplig baserad information och praktiska exempel för att hjälpa till att överbrygga klyftan mellan vetenskapen och applikation. Jag är glad med det stora stödet och möjligheten att bli certifierad som en ACTION Personal Trainer. Tack!! Lucas Varella

Lucas Varella 04 mars 2010

Skicka Vittnesmål


Vänligen fyll i formuläret
Ditt Förnamn:
Ditt efternamn:
Din e-postadress:
Din hemsida:
Skicka in din Testimonial